10 jan 2016
Terras aanleggen

Project Kontich

We kregen de vraag om het verbindingspad van het terras naar het tuinhuis te hernieuwen. Stapstenen werden vervangen door betonklinkers. Er werden klinkers aangelegd om steeds op een aangename manier, ook tijdens regenachtige dagen, het tuinhuis te bereiken. Achteraan de tuin werd de inkijk beperkt door een leistructuur en wintergroene beplanting. Daarnaast werd een haag door een houten scherm vervangen die voor een onderhoudsvriendelijke tuin zorgt.

Een handdruk van de Groene Hand staat gelijk met eerlijkheid, service en een goeie prijs.

Brigitte en Peter, klanten

 

22 jul 2015

Project Kontich

Op vraag van de klant zorgden we voor de heraanleg van een parkeergelegenheid. De bestaande dolomiet werd afgegraven, waarna we de parking meer stabiliteit hebben gegeven door te werken met een onderfundering. Daarnaast plaatsten we ook nidagravel platen. Dankzij de honingraatstructuur van deze platen blijft al deze grind mooi gestabiliseerd op zijn plaats liggen wanneer er wagens op de oprit worden geparkeerd. De combinatie met stapstenen creëert een speels effect in het totaalbeeld.

 

Dankzij De Groene Hand hebben we een mooie tuin het hele jaar door! Een mooie oprit werd aangelegd met oog voor elk detail. De Groene Hand zorgt ook op geregelde basis voor het onderhoud van onze tuin. Wij zijn heel tevreden!

Liliane en Albert, klanten